Over ons

Snowadventure is onderdeel van B-active Business Events en richt zich op de zakelijke markt voor groepen vanaf 20 personen, die behoefte hebben aan de organisatie en eventueel begeleiding van een op maat gemaakte winter incentive van hoogwaardige kwaliteit.

Snowadventure verzorgt winter incentives en short ski’s naar de sneeuw die speciaal zijn opgezet voor skiën / snowboarden voor uw bedrijf of groep, zodat u sneeuwzeker kunt genieten. Het is mogelijk dat tijdens de trip er een deskundig team van Snowadventure aanwezig is, die de volledige begeleiding op zich neemt.

Naast de accommodatie kunnen wij ook andere zaken voor u verzorgen, zoals: vervoer, de huur van materialen, skipassen en uitdagende activiteiten. Ook kunnen er eigen privé ski- en snowboardleraren worden meegenomen naar de plaats van bestemming. Zo wordt de perfecte winter incentive geheel naar uw wensen opgesteld.

We hopen u met onze website voldoende te kunnen inspireren. Natuurlijk zijn wij altijd bereid ons aanbod nader toe te lichten en voor u een offerte op te stellen.

Waarom kiezen voor Snowadventure?

 

  1. Snowadventure is dé specialist in het organiseren van winter incentives en short-ski’s.
  2. Snowadventure stelt, na in acht neming van uw specifieke wensen en eisen, een geheel op maat gemaakt programma samen.
  3. Persoonlijke begeleiding tijdens de winter incentive, inclusief eigen ski/snowboardleraren mogelijk.
  4. Snowadventure neemt alle aspecten, met betrekking tot de winter incentive, uit uw handen, waardoor u onbezorgd mee kunt.
  5. Inmiddels heeft Snowadventure al ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van winter incentives en short-ski’s.
  6. Snowadventure onderhoudt goed contact met alle locaties waardoor we niet voor verrassingen komen te staan.